Vásárlással kapcsolatos kérdések: info csiga rewoland pont com

Hajónapló leírás


Ez egy öt részből álló intenzív workshop, ami Adamus példájával élve, egy rendetlen szekrény kipakoláshoz és visszarendezéséhez hasonlatos folyamaton kísér végig. És akkor most adnék egy kis iránymutatást a meghallgatásához (ezt a hanganyaghoz külön is kiteszem majd), amit érdemes megfogadni, máskülönben a dolog nem működik, és akkor megy a kukába mind a belefektetett pénz, mind pedig az energia, és az ember csak azt éli meg frusztráltan, valami már megint nem működik. De ha betartjátok az intelmeket, garantálom, hogy meglesz a hatása!

Az anyag meghallgatása előtt vegyetek magatok elé egy füzetet és írószert. Szánjatok egy-egy órát (az anyagok ennél rövidebbek kicsit, átlagban 30-40 percesek) az egyes blokkokra, hogy a meghallgatás után kicsit legyen időtök leülepíteni mindazt, ami történt. Figyeljetek arra, hogy ne zavarjon meg a munka során titeket semmi és senki, teljesen zavartalanul töltsetek időt az anyagok meghallgatásával. Nagyon fontos, hogy az egyes blokkokat a jó sorrendben (1-től 5-ig) hallgassátok végig, és menet közben ne állítsátok meg a felvételt, ne tekerjetek vissza, hanem úgy hallgassátok, mintha élőben ott lennétek ezen a közvetítésen, mert csak így működik! Adamus erre többször is kitér majd közben, hogy miért van ez így. Két napra osszátok be a munkát, lehetőleg két egymást követő napra: az első nap az első két blokkot végezzétek el, a második nap a hármas és négyes etapot, és a befejezést vagy a második nap estéjére, vagy egy harmadik, amolyan lezáró napra javaslom. A blokkok között legyen jó pár, minimum 3-4 óra pihenő. Végezzetek el minden feladatot, s ha valamit nem értetek, még egyszer mondom, semmiképp se tekerjétek a felvételt vissza, hanem csináljátok, ahogy épp alakul, ez online munka, a te idődben pont akkor történik minden, ahogy a felvételen hallod. A végére minden kitisztul, ígérem.

Elhangzik a harmadik részben egy utalás egy epizódra, erről annyit kell tudnotok, hogy ott helyben bekeveredett a csoportba egy négyfős társaság, akik demoralizáló viselkedésükkel megpróbálták megzavarni a kis csoport munkáját, ezért az egyik blokk elején kiküldtem őket a teremből, majd visszafizetve nekik a részvételi díjat, elküldtem őket magáról a rendezvényről is. Sajnos a második rész eleje hiányzik a felvételről, nem volt ugyanis bekapcsolva a mikrofon, s ezt nem tudtam utólag korrigálni, de nem maradt le semmi amúgy csak Adamus beköszönése. A felvétel nem stúdióminőség, mert csupán magáncélra készült, de abszolút elfogadható, élvezhető állapotban van. Az anyagok az eredeti módon kerülnek közlésre, csupán olyan icipici kozmetikai beavatkozásokat eszközöltem (zajok, zenék levétele, vágása), amik a tartalomat egyáltalán nem érintik. Azonban egy blokkot egy az egyben kihagytam, egy kérdés-felelet szekciót az abban résztvevők személyiségi jogainak tiszteletben tartása végett. Az így megmaradt öt hanganyagból kettőben van egy-egy energetikai gyakorlat. Ezt is csináljátok ugyanúgy végig, mintha ott lennétek: a mi időnk és terünk Adamusék számára nem létezik, olyan számukra, mint egy számítógépes játék ideje és tere, és ebből fakadóan ez a gyakorlat neked ugyanolyan személyes és élő lesz, mint az ott lévőknek volt, mert ők ebbe bármikor be tudnak kapcsolódni. Miközben hallgatjátok, érezzétek Adamus és társai energiáját, ha gondoljátok, a meghallgatás előtt szólítsátok őt, kérjétek meg, legyen veletek e két nap során: ha jó pontból kéred, biztos lehetsz benne, megteszi, és akkor megérzed azt a leírhatatlan szeretetet, amit tőle kapsz, miközben részesülhetsz abból a lehengerlő, földöntúli karizmából, aminek, merem állítani, kevés párja akad e világon.

Aztán, ha megcsináltad a workshop részt, utána már bátran akár többször is visszahallgathatod alaposabban azt a hihetetlen mennyiségű információt, amit ez az öt kis blokk magába sűrít. És akkor már tudni fogod azt is, miért nem volt szabad tekergetni, ugrálni, spoilerezni, azaz „csalni”. Hisz csak magunkat tudjuk becsapni, de azt nagyon. Ebben mi, emberek az élen járunk, mert mi mindig okosabbnak hisszük magunkat, mint amilyenek vagyunk. Arra is jó ez a workshop, hogy erre rájöjjünk, és ezáltal végre valóban „megokosodjunk”.

Jó munkát, izgalmas felismeréseket kívánunk!