Vásárlással kapcsolatos kérdések: info csiga rewoland pont com

Adamus St. G.: Hajónapló (hanganyag)

18500 Ft adóval

180 perc időtartamú, öt részből álló, komplex rendrakó, lomtalanító workshop, amely egy élő, Adamus channeling-rendezvény során került rögzítésre.

A meghallgatás előtt feltétlen olvasd el EZT (LINK) az ismertetőt! 

Figyelem! A termék megvásárlásával automatikusan tudomásul veszi, hogy ez egy elektronikus tartalom, melyre a visszaküldés lehetetlensége miatt nincs visszavásárlási garancia, és a link letöltése után a termék ellenértéke nem téríthető vissza.

Ez egy személyes hangfelvétel, ezért kizárólag magánhasználata engedélyezett! Továbbítása, kisebb vagy nagyobb csoportok előtti lejátszása, másolása vagy feltöltése bármilyen közösségi felületre, illetve fájlmegosztóra büntetendő, és azonnali, a jogi képviselőnk általi megkeresést eredményez.

Itt szeretnénk megköszönni a résztvevők munkáját, akik a rendezvényen való jelenlétükkel lehetővé tették ennek az anyagnak a létrejöttét!

Kategóriák: ,

Leírás

Intenzív Adamus workshop 5 részben a rendrakás és lomtalanítás jegyében. A hangfelvétel egy exkluzív, kiscsoportos, élő workshopon készült, ami 2009. augusztus 1-4. között került megrendezésre a festői Hargitán. Az ötször harminc-negyvenperces blokkok helyben végzendő, és később megirandó feladatokat is tartalmaznak. A program nemcsak az egyszer elvégzendő workshopot tartalmazza, hanem nagyon sok értékes információt is, ami többször is visszahallgatható. A blokkokat először kizárólag sorrendben, valamint megállítás és visszatekerés nélkül kell meghallgatni. (Channeling by LD, 2009)