A kiadványokról

Könyveink és a blogbejegyzések jogvédett tartalmak, a kiadó fenntart minden, ezen írások bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

Ennek értelmében a kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül TILOS a könyvek és egyéb szövegek egészének vagy részeinek feldolgozása, értékesítése és másodlagos felhasználása is, pl. a gyakorlatok tanfolyamokon, előadásokon történő közlése. Könyveink – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezre menthetőek vagy nyomtathatóak, de ebben az esetben sem jogosult a vevő a könyv bármely részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A jogosulatlan felhasználás európai uniós büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó továbbá követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. A Rewoland Kiadó honlapján fellelhető könyvek az eredeti, hiteles Adamus anyagok egybefűzve. Semmilyen más, az interneten fellelhető, Adamus Saint Germainre utaló írásért nem vállalunk felelősséget!

E-mail : rewoland.info kukac gmail.com
(kizárólag könyvrendeléssel kapcsolatban)

***

A fizetés menete:

A kiválasztott tétel után kattintás a „Tovább a pénztárhoz”, majd a „Tovább a PayPalra” gombra. (Nem kell megijedni, nem csak az tud fizetni, akinek van PayPal fiókja, hanem mindenki, akinek van online fizetésre alkalmas bankkártyája.) Ezek után, ha van PayPal fiók, értelemszerűen bejelentkezés után lehet utalni, amennyiben nincs, kattintás a „Nincs PayPal számlád?” kérdésre, és ott megjelennek a szokásos kártyás fizetési módok.

Fontos! A rendszer (nem mi) érvényes mélcímet kér. Különben nem történik meg a visszaigazolás a vásárlásról.

E-book formátumok:

Könyveink három különböző formátumban (PDF, ePUB, Mobi) érhetőek el az oldalon, egyszeri letöltésre jogosítva a vásárlót 30 napon belül.

PDF

A PDF minden eszközön ugyanúgy képes megjeleníteni a tartalmat, beleértve az oldal elrendezését, a betűtípusokat, képeket stb. A PDF mindig hű az eredeti szöveghez. A probléma akkor jelentkezhet, ha az olvasó készülék nem rendelkezik elég nagy képernyővel és nem képes megjeleníteni egy az egyben a PDF oldalt. Ezért PDF formátumú könyv olvasásához PC-t, laptopot ajánljuk. Ha a kijelző kisebb, érdemes olyan olvasót használni, amely lehetővé teszi a PDF oldalak átméretezését és átrendezését. Megtekintéséhez Adobe Acrobat Reader program szükséges!

ePUB formátum

Az ePUB formátumot kifejezetten a mobil eszközökön (okostelefon, táblagép, e-könyv olvasó) való olvasáshoz ajánljuk. Az ePUB formátum a tartalom méretét képes torzítások nélkül a kijelző méretéhez igazítani.

Mobi formátum

Ez a formátum ugyanazokkal a jellemzőkkel rendelkezik, mint az ePUB, de elsődlegesen az Amazon Kindle olvasó eszközök támogatják.

Melyik formátumot válasszam?

  • Ha Kindle olvasóval rendelkezel, akkor elsősorban a Mobi formátumot érdemes választani. A PDF lehet, nem jelenik meg jól az olvasódon.
  • Ha bármilyen más olvasón vagy mobil eszközön fogod olvasni, akkor válaszd az ePub formátumot.
  • Ha csak asztali számítógépen szeretnéd olvasni, vagy legfőképp azon, akkor válaszd a PDF-et.