Vásárlással kapcsolatos kérdések: info csiga rewoland pont com

A kiadványokról

Könyveink és a blogbejegyzések jogvédett tartalmak, a kiadó fenntart minden, ezen írások bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

Figyelem! A termék megvásárlásával automatikusan tudomásul veszi, hogy ez egy elektronikus könyv, melyre a visszaküldés lehetetlensége miatt nincs visszavásárlási garancia, és a link letöltése után a termék ellenértéke nem téríthető vissza.

Ennek értelmében a kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül TILOS a könyvek és egyéb szövegek egészének vagy részeinek feldolgozása, értékesítése és másodlagos felhasználása is, pl. a gyakorlatok tanfolyamokon, előadásokon történő közlése. Könyveink – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezre menthetőek, de ebben az esetben sem jogosult a vevő a könyv bármely részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A jogosulatlan felhasználás európai uniós büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó továbbá követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A Rewoland Kiadó honlapján fellelhető könyvek az eredeti, hiteles Adamus anyagok egybefűzve. Minden más, az interneten fellelhető, tanfolyamokon terjedő, Adamus nevét felhasználó írás és tartalom forrása biztosan nem azonos az ezen az oldalon található anyagokéval. Az erről szóló szerzői állásfoglalás a láblécben lévő linken olvasható.

 

E-mail : info snabela rewoland dotcom
(kizárólag könyvrendeléssel kapcsolatban)

 

A fizetés menete:

A kiválasztott tétel után kattintás a „Tovább a pénztárhoz”, majd a „Tovább a PayPalra” gombra. (Nem kell megijedni, nem csak az tud fizetni, akinek van PayPal fiókja, hanem mindenki, akinek van online fizetésre alkalmas bankkártyája.) Ezek után, ha van PayPal fiók, értelemszerűen bejelentkezés után lehet utalni, amennyiben nincs, kattintás a „Nincs PayPal számlád?” kérdésre, és ott megjelennek a szokásos kártyás fizetési módok.

E-book formátumok:

Könyveink két különböző formátumban érhetőek el az oldalon, egyszeri letöltésre jogosítva a vásárlót 30 napon belül. (Könyveink PDF formátumban már nem elérhetőek.)

ePUB formátum

Az ePUB formátumot kifejezetten a mobil eszközökön (okostelefon, táblagép, e-könyv olvasó) való olvasáshoz ajánljuk. Az ePUB formátum a tartalom méretét képes torzítások nélkül a kijelző méretéhez igazítani.

Mobi formátum

Ez a formátum ugyanazokkal a jellemzőkkel rendelkezik, mint az ePUB, de elsődlegesen az Amazon Kindle olvasó eszközök támogatják.

Melyik formátumot válasszam?

    • Ha Kindle olvasóval rendelkezel, akkor elsősorban a Mobi formátumot érdemes választani.
    • Ha bármilyen más olvasón vagy mobil eszközön fogod olvasni, akkor válaszd az ePub formátumot.