Vásárlással kapcsolatos kérdések: info csiga rewoland pont com

Adamus St. G.: Áthangolás (hanganyag)

7400 Ft adóval

75 perc időtartamú, két részből álló, komplex átalakító gyakorlat, amely egy régebbi, élő, Adamus channeling-rendezvény során került rögzítésre.

Figyelem! A termék megvásárlásával automatikusan tudomásul veszi, hogy ez egy elektronikus tartalom, melyre a visszaküldés lehetetlensége miatt nincs visszavásárlási garancia, és a link letöltése után a termék ellenértéke nem téríthető vissza.

Ez egy személyes hangfelvétel, ezért kizárólag magánhasználata engedélyezett! Továbbítása, kisebb vagy nagyobb csoportok előtti lejátszása, másolása vagy feltöltése bármilyen közösségi felületre, illetve fájlmegosztóra büntetendő, és azonnali, a jogi képviselőnk általi megkeresést eredményez.

A hangfájlhoz mellékelt kérdéseket szigorúan a hanganyag meghallgatása előtt kell kitölteni!

Itt szeretnénk megköszönni annak a közel 70 embernek a munkáját, akik a rendezvényen való részvételükkel biztosították és támogatták ennek a különleges anyagnak a létrejöttét!

Kategóriák: ,

Leírás

A felvétel egy nyilvános Adamus-közvetítésen, 2009. április 11-én készült, Budapesten. A hanganyag egy komplex és erőteljes, hosszú távú hatással bíró olyan átalakító gyakorlatot tartalmaz, amit többször is el lehet végezni, s ami így, időről időre elővéve – ahogy a cím is sugallja – segít áthangolni az épp bennünk lévő „hamis hangokat”. Az anyaghoz tartozik egy kérdőív is, amit szigorúan a hangfájl lejátszása előtt kell kitölteni. A felvétel időtartama körülbelül egy óra, ez az átalakító munka egyedül is elvégezhető. Másolása, nyilvános lejátszása, továbbküldése, feltöltése nem engedélyezett!
(Channeling by LD, 2011)