Idézetek a könyvből az egyes példányok alatt olvashatóak. Jogvédett tartalom, mindenféle másolása, utólagos terjesztése jogi következményeket von maga után.

A regény története röviden a következő: egyik reggel arra ébrednek az emberek, kivétel nélkül mindenütt, hogy valami teljesen megváltozott, olyan dolog történt velük, ami gyökeresen felforgatja az eddig megszokott életüket. Egy új, nevezzük úgy, járvány üti fel a fejét, ám ez alól most senki sem kivétel, mert amint eljön számára a reggel, minden egyes ember kénytelen személyesen szembenézni azzal, hogy ez a világ már soha sem lesz az, ami tegnap volt. Tíz karakter szemén át követhetjük az eseményeket, tíz náció, tízféle világfelfogás, ám egyben mind egyformák: emberek, és ezért emberi módon reagálnak. Mit szólnak a változáshoz a világ vezetői? Hogyan orvosolják a problémát? Egyáltalán mi okozta azt, és valóban mindenkire hatással van? Nos, aki elolvassa a könyvet, ezekre a kérdésekre választ kap. Ez a merész témájú, vitriolos szatíra kegyetlen tükröt állít az emberiségnek, s aki megérti rejtett üzenetét, annak útmutatóul is szolgál arra az esetre, ha egy nap netán a világ valóban kifordulna a sarkaiból.

Idézetek a könyvből az egyes példányok alatt olvasható. A Rewoland Kiadó honlapján fellelhető Adamus könyvek az eredeti, hiteles anyagok egybefűzve. Semmilyen más, az interneten keringő, Adamus Saint Germainre utaló írásért nem vállalunk felelősséget! Jogvédett tartalom, mindenféle másolása, utólagos terjesztése jogi következményeket von maga után, a tartalom másodlagos felhasználása sem engedélyezett, azaz nem terjeszthető nyilvános tanfolyamok, rendezvények keretén belül, kizárólag a szerző előzetes hozzájárulásával.

A könyvek két különböző formátumban – ePUB, Mobi – érhetőek el (ld. “Rólunk” menüpont), láthatatlan, egyéni példányazonosítóval ellátva, mely által az adott példány visszavezethető a vásárlóhoz.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve