Vásárlással kapcsolatos kérdések: info csiga rewoland pont com

Idézetek a könyvből az egyes példányok alatt olvashatóak. Jogvédett tartalom, mindenféle másolása, utólagos terjesztése jogi következményeket von maga után.

A regény története röviden a következő: Egy különös nap összefonódik egy huszonnégy éves lány és egy hatvannyolc éves, idős nő sorsa. Történik ugyanis egy baleset, ami mindannyiuk életét gyökeresen megváltoztatja. Mindketten isznak egy furcsa teából, abszurd hivatali ügyintézésekbe, bonyolódnak, elvesztik a hozzájuk legközelebb állókat, miközben tudtukon kívül birtokolnak valamit, amire szörnyűséges banditáknak fáj a foga, menekülnek és megélik a saját világuk pusztulását. S mindeközben lázasan kergetőznek valakivel, aki mindennél fontosabb számukra, és aki tán nem is e világból való. Misztikus, érzelmes, filozofikus thriller azoknak, akik nem félnek valóban szembenézni a halállal.

A borítóterv Lendvai-Kontár Kinga munkája

A Rewoland Kiadó honlapján fellelhető Adamus könyvek az eredeti, hiteles anyagok egybefűzve. Semmilyen más, az interneten keringő, Adamus Saint Germainre utaló írásért nem vállalunk felelősséget! Jogvédett tartalom, mindenféle másolása, utólagos terjesztése jogi következményeket von maga után, a tartalom másodlagos felhasználása sem engedélyezett, azaz nem terjeszthető nyilvános tanfolyamok, rendezvények keretén belül, kizárólag a szerző előzetes hozzájárulásával.

A könyvek két különböző formátumban – ePUB, Mobi – érhetőek el (ld. “Rólunk” menüpont), láthatatlan, egyéni példányazonosítóval ellátva, mely által az adott példány visszavezethető a vásárlóhoz.

Figyelem! A termék megvásárlásával automatikusan tudomásul veszi, hogy ez egy elektronikus könyv, melyre a visszaküldés lehetetlensége miatt nincs visszavásárlási garancia, és a link letöltése után a termék ellenértéke nem téríthető vissza.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve